Nabava kućnih potrepština za korisnike u programu „Zaželi“

Novosti   |   21.09.2018.
Nabava kućnih potrepština za korisnike u programu „Zaželi“

Komisija za Javno nadmetanje HCK Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška u sklopu projekta „ZAŽELI - program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje” kao najpovoljnijeg dobavljača za kupnju paketa higijenskih potrepština i paketa – pribora za održavanje higijene kod krajnjih korisnika odabrala je firmu INSAKO d.o.o.

Paketi su planirani na bazi 225 korisnika, odnosno za svakog korisnika po jedan paket. Korisnike obilazi zaposlenih  45 žena, koliko je i planirano programom. Svaka od njih vodi brigu o najmanje 5 korisnika.

Ukupno je predviđeno nabaviti 450 paketa „A” s priborom za održavanje higijene (kante s ocjeđivačem, metle, krpe, spužve i drugo) i to 225 paketa u početku realizacije projekta i 225 paketa u 5. mjesecu 2019. godine.  Osim ove vrste paketa planirana je i nabavka 4950 paketa „B” s higijenskim potrepštinama koji bi se dijelili svaki mjesec krajnjim korisnicima (225 paketa za 225 korisnika mjesečno). Ukupno bi tijekom trajanja programa tako imali 22 podjele u 24 mjeseca, koliko je i predviđeno trajanje pomoć u kući za stare i nemoćne osobe.

Za sada se realizacija projekta, a osobito podjela paketa, na zadovoljstvo korisnika, partnera, zaposlenika i Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška kao nositelja projekta provodi uspješno.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.