Zaželi – na HRT 1

Novosti   |   19.09.2018.
Zaželi – na HRT 1

Na Prvom programu Hrvatskog radija dana 29.08.2018. godine u 9 h emitiran je prilog o programu „ZAŽELI – program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje”, u sklopu emisije Treća dob.

U emisijji Treća dob govori se o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i njihove potrebe (selo, grad, otoci...)

Novinarka Aleksandra Funes Bučar obišla je novogradiško područje u potrazi za informacijama o ovome projektu, koji je financiran iz sredstava EU.

U prilogu su sudjelovali ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška Franjo Pavlović, koji je ujedno i voditelj projekta „Zaželi”, zatim koordinatorica projekta Kristina Arić, neke od radnica ciljanih skupina (Anđelka Batori, Mira Borčić, Ivanka Medunić),  kao i neki od krajnjih korisnika (Božena Miljuš, Mirjana Bilandžić, Zoran Raljić...)

Emisija se može poslušati na linku:

http://radio.hrt.hr/ep/treca-dob-29-08-2018/269899

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.