Izrađeni promotivni materijali projekta

Novosti   |   12.06.2018.
Izrađeni promotivni materijali projekta

U sklopu provedbenih aktivnosti promidžbe i vidljivosti projekta "Zaželi- Program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje" (UP.02.1.1.05.0098), izrađeni su promotivni materijali koji sadrže sve oznake vidljivosti. Riječ je o letcima, plakatima, olovkama, bilježnicama, naljepnicama za bicikle, majicama i ostalim dogovorenim promotivnim materijalima.

S ciljem lakše provedbe aktivnosti pružanja podrške krajnjim korisnicima i poticanja njihove socijalne inkluzije, kao i povećanja razine kvalitete života krajnjih korisnika, svim djelatnicama obezbijeđena je nabava ruksaka, reflektirajućih prsluka, kabanica i majica kratkih rukava sa logotipom.

Stoga je dodjela opreme održana 04.06.2018.godine u 8 sati u općini Davor, u 11 sati u općini Dragalić i u 13 sati u općini Vrbje, u suradnji sa projektnim partnerima.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.