Novih 45 radnih mjesta

Novosti   |   sbplus.hr  |  19.04.2018.
Novih 45 radnih mjesta

NOVA GRADIŠKA - Danas je u prostorijama hotela Kralj Tomislav održana početna konferencija projekta ”Program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje, javlja radiong.

Projekt je odobren u sklopu Programa ”Zaželi – program zapošljavanja žena” u ukupnom iznosu 6.927.056,49 kuna i u potpunosti ga financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. 

Projekt ”Program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje” je usmjeren na zapošljavanje i osposobljavanje 45 teže zapošljivih žena, pripadnica ciljne skupine , s ciljem unaprjeđenja njihovog radnog potencijala. Svaka žena će pružati pomoć i podršku za pet krajnjih korisnika. Broj krajnjih korisnika iznosit će 255. 

Nositelj projekta je Hrvatski Crveni križ, Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška, a projektni partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod, Centar za socijalnu skrb Nova Gradiška, Općina Davor, Općina Dragalić i Općina Vrbje. 

Natječaj za prijem žena u radni odnos u Programu zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje bio je otvoren od 10.04.2018. do 17.04.2018. godine, a početak rada žena je 01.05.2018. 

Voditelj projekta, te ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška, Franjo Pavlović kazao je kako pomoć koju će žene pružati kroz projekt ”Zaželi” kreće se u tri smjera. 

-”Jedno je to što ćemo zaposliti 45 žena, što ćemo im također pružiti priliku da rade i da steknu radno iskustvo. Drugo je to što ćemo ih osposobiti za dalje i što će upravo te žene pomoći krajnjim korisnicima koji trebaju našu pomoć jer smo mi većinom staro stanovništvo, a treće je to što svi novci koje smo dobili ostat će u lokalnoj sredini”. 

http://sbplus.hr/nova_gradiska/politika/upravasamouprava/novih_45_radnih_mjesta.aspx#.WvnBZqSFNpg

http://radiong.hr/v2/u-mjesecu-svibnju-zaposlit-ce-se-jos-45-zena/

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.